#Ærlighetsminuttet(1): Failure

Jeg introduserer her i dette innlegget Ærlighetsminuttet, et konsept basert på en bok jeg leste en gang med samme tittel. Det er veldig enkelt og går bare ut på å si/skrive så mye som mulig rett fra leveren om følelser, tanker, hva man vil, i løpet av ett minutt, også stoppe. Siden det tar lenger tid å skrive enn å snakke gir jeg meg selv ti minutter nå og ser hvordan det går.  

 

 

15.17: vet ikke hvordan jeg skal begynne. Uansett hva jeg skriver så blir det nok dårlig eller uinteressant. Og jeg liker ikke følelser. Jeg trenger desperat å snakke om følelser, men jeg liker det ikke! Det er ubehagelig,forbudt, ufortjent. Sånn er det egentlig. Jeg fortjener ikke noe oppmerksomhet rundt noe. Jeg er en failure og det er bare min skyld. Jeg er hjemme og ikke på jobb. Det finnes ingen unnskyldninger. Ingen gode nok forklaringer. Ingenting. Jeg rømte jo bare. Fra alt. Prøvde å rømme fra meg selv også, men drømmene lot meg ikke gjøre det. Så til slutt kunne jeg like godt bare våkne. På ordentlig. Uten å tvinge meg selv til å sove igjen, det var kjempelett å gjøre det nå, og umulig i natt. Jeg er så redd for alt nå. Alt. Og har dårlig samvittighet for alt. Alt. Det gjør vondt. Jeg liker ikke å snakke om følelser men det gjør vondt. Nå. I natt. I dag tidlig. Det skjedde noe i går kveld. Et nytt usikkerhetsmoment oppå det jeg allerede hadde. En epost med forvirrende informasjon. Og jeg takler det ikke. Det skulle ikke mer til tydeligvis, før jeg bare ikke orket. Ikke håndterte. Ikke kunne sove fordi jeg hadde tusener av forestillinger om hvor galt alt kan gå. Prøvde å ikke vekke samboeren, men det fungerte ikke så bra. Jeg gråt, kjempestille så han ikke skulle legge merke til det. Alt var varmt, klamt, mørkt,urolig,frykt. Hele natten. 15.28.

 

💔.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stinena@hotmail.no