Knust

Jeg er fanget i en sirkel som knuser meg på innsiden.

Alt som andre sier eller gjør, eller ikke sier eller gjør,  klarer jeg på en eller annen måte å vrenge om så det blir negativt og bekreftende. En del ganger har jeg virkelig måtte vrenge det i stykker for så å måtte bygge det opp igjen på min egen måte for å få det til – og det har jeg gjort.

Alt jeg selv gjør eller sier, eller ikke gjør eller sier,  fordømmer jeg og kritiserer og bruker til å tråkke meg selv lenger nedover i en mental gjørmehaug.

Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke klarer å stoppe det.

 

Det gjør vondt – hele tiden.

 

Det skaper avstand til alle.

 

Jeg føler meg helt knust – av meg selv.

 

 

 

 

_V.

 

2 Comments

 1. Teskjekjerringa
  14. januar 2018

  Jeg blir også sånn at jeg overanalyserer hva jeg selv og andre sier når jeg er i mer depressive faser, når jeg har pms eller bruker for liten mengde av seretonin (cipralex). Når jeg bruker 20 mg stopper slike tanker opp med 90 prosent. Jeg benytter meg også av apper på mobilen som fokuserer på kognitive metoder som stopper slikt tankekjør.

  Svar
  1. "Vinga"
   14. januar 2018

   Hei.
   Hvis du har forslag til noen konkrete apper så tar jeg gjerne i mot det. Har ingen erfaring med å bruke det selv. 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stinena@hotmail.no