Åpenhet og forandringer

Uker har gått. Tanker har passert. Utfordringer blitt beseiret eller lagt bort. Følelser har skjedd. Jeg er den samme, men likevel en helt annen.

I dag bare “åpner”   jeg denne bloggen. Går fra anonymt til bare meg selv. Jeg planla å drøfte det med noen først, fordi jeg er usikker på om de potensielle konsekvensene er verdt det. Men jeg bare gjør det, rett og slett. Jeg trenger å bestemme noe i dag, ta en avgjørelse, gå et skritt. For verden, tiden, andre mennesker står ikke stille. Det vil ikke jeg heller. Jeg vil leve, mitt liv.

Forandringer gjør vondt. Noen av dem kan jeg ikke gjøre noe med. I dag er dagen for en av de forandringene. Følelsene som følger med, de eier meg. Så jeg hadde behov for å eie noe annet. Jeg prøvde å eie håret mitt. Nå har jeg dessverre atter en gang “verdens styggeste lugg” som resultat.

Det gjorde meg ikke så lykkelig. Sant og si så ville jeg tatt til takke med helt normal misnøye over det jeg egentlig føler akkurat nå. Men jeg gir egentlig litt blaffen, i luggen altså.

Jeg vet det går over. Alle disse følelsene. Men jeg vet ikke når, om jeg bare så vidt har streifet vinden før stormen, eller om det allerede er på vei til å brenne ut. Jeg vet det går over. Men akkurat nå, føles ingenting greit ut, uavhengig av hva erfaring og logikk sier om at alt ikke er ødelagt.

 

Kanskje dager som denne ikke er de beste til å skrive noe og dele det ut. Men det er nå jeg trenger det mest. Om ikke for annet, så i alle fall for å ha noe å gjøre, en distraksjon. Det påstås jo at sannheten skal sette en fri. Vel, her er litt av min. Denne ettermiddagen hos behandleren min var forferdelig. Og etter å allerede være utslitt Før jeg kom dit, så er jeg nå en blanding av tomhet og bare litt i stykker. Synes det høres overdramatisk ut når jeg sier eller skriver det, men det er bare sånn det føles og ikke føles. Heldigvis står ikke verden, tiden, andre mennesker eller forhåpentligvis jeg stille.

Forhåpentligvis er denne selvvalgte forandringen, med litt mer åpenhet og et erklært eierskap over min egen blogg, begynnelsen på noe bra.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no