#Denne uken 1 : vanskelig valg, ny avslutning, vakre mennesker

Denne uken mer og mindre oppsummert:

Den har vært litt intens og har krevd mot, at jeg har måtte prøve å både gå inn i meg selv for å tenke over og føle hva jeg egentlig ønsker og ikke minst trenger i forhold til jobb akkurat, og samtidig kunne klare å se hva andre egentlig ønsker og trenger av meg. Jeg liker ikke å ha begrensninger. Og jeg skal heller ikke ha det i for stor grad. Men det er samtidig viktig å kunne ta valg, her og nå og for et langsiktig perspektiv samtidig i de tilfellene valget vil spille inn på det. Det har jeg tenkt mye på den siste måneden i ulike sammenhenger.

Denne uken måtte jeg ta et valg som var vanskelig for meg og som preget hele resten av uken. Den har vært angstfull, utfordrende. Jeg har vært redd for å skuffe meg selv og andre.

Den har også inneholdt en avslutning. Det psykopedagogiske kurset jeg gikk på er over nå, og veien videre for alle begynner. Jeg følte ikke at jeg fikk sagt det jeg ville. Om hvor mye fint jeg ønsker de, oppriktig. At de har betydd mye å dele de timene, med akkurat de. Hvordan vi vokste til å bli et Oss. Og jeg føler at det har sådd en spire et sted i meg som blir med videre, og det er veldig vakkert, men også forferdelig trist at jeg ikke får sett de fleste igjen i det hele tatt. Føler meg litt som de settingene i reality-serier hvor folk har kjent hverandre i én uke og bare “jeg er helt knust over å måtte dra fra disse fantastiske menneskene, elsker dere alle”. Haha. Men dere vet, det er ikke tiden i seg selv som skaper alle tilknytninger, men at man deler et eller annet betydningsfult.

Til tross for at den har krevd mye, så har uken også gitt mye. Mest i form av mennesker og relasjoner. Denne uken har jeg hatt flere øyeblikk som gjør at selv om jeg intuitivt har trukket meg tilbake i en del settinger så føler jeg at jeg var veldig heldig med en del av de menneskene jeg har hatt rundt meg. Jeg vet ikke hva jeg faktisk kunne gjort for å klare å uttrykke betydningen av de øyeblikkene.

 

Jeg dro en tur til marka etter avslutningen på kurset. Det tok all energi og mer enn jeg hadde. Sov i flere timer og følte meg syk da jeg kom hjem pga. det. Men det var nok noe jeg trengte å gjøre uansett, akkurat da. Ønsker å få dratt mer ut i skogen igjen fremover nå når det er mindre snø.

 

Denne ukens musikk:

Spillelisten til Skam Austin 🙈 Men spesielt Mountaineers av Susanne Sundfør og John Grant! Får frysninger av den. Oppbyggingen, assosiasjonene jeg får til fjellene i Sør-Korea i begynnelsen av sangen. Den er bare finfinfin ❤️.

 

Denne ukens tv-serie:

The Magicians uten tvil. Så to episoder av den for en tid tilbake, men nå har vi begynt på nytt igjen. (sambo og jeg). Jeg har helt generelt hatt et ekstremt behov for eskapistisk underholdning hele uken. Helst magi eller stjerner og planeter i en romantisert utgave.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no