Det første innlegget

Så nå sitter jeg her og skriver mens jeg “ser på tv” så det ikke skal legges merke til. Dette skal bli det første innlegget.

 

For noen dager siden lå jeg i sengen og prøvde å ikke tenke på dette første innlegget. 

Det er ikke det at jeg ikke vil skrive noe. Tvert i mot så vil jeg jo veldig. Det er bare tanker, om at jeg burde ha noe betydningsfullt å si, noe viktig, noe som gir mening eller berører noe. Være noen. At i det første innlegget burde jeg være synlig og gi noe. Burde være noen som betyr noe. Men hvem er jeg? Jeg er ingen!

Hvem er jeg?

Jeg er hun som nesten ikke fikk sove ved tanken på at noen kanskje ville bli skuffet hvis de visste at jeg gruer meg. Gruer meg til å poste det første innlegget. Gruer meg til å “avsløres” som kjedelig, overtenkende, uverdig en blogg.

Jeg er hun som glemmer for noen stunder – at det er nettopp derfor jeg skulle skrive her. For å synliggjøre utfordringer, for meg selv og andre. Fordi jeg har et håp, om at å dele litt mer, kan frigjøre noe. Og kanskje hjelpe meg bittelitt nærmere – du som leser dette.

Jeg er hun som er veldig veldig usikker, og føler at det er ufortjent å ta plass – men prøver likevel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no