En kveld alene

 

 

La mørket senke seg

jeg finner ingen fred

finner ingen fred

noe som helst sted

inni meg.

 

 

 

En time alene

er et helt liv

uten deg.

 

Savner

oss.

 

 

 

Jeg er okei

har det helt greit

 

Men følelsene

sier at jeg går i stykker

med utestemme 

midt i hjertet mitt.

 

 

 

 

 

Jeg lever nå

og da

ambivalent

 

som voksen eller barn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no