Jakten på sjelefred, jakten på stolper.

Klokken er 21:54 mandagskveld og det er seks minutter til jeg burde legge meg hvis jeg skulle fulgt det opplegget jeg har lagd for meg selv, og aldri fulgt.

Det føles ut som jeg nettopp kom hjem selv om det egentlig var for en time siden. Kroppen verker etter fjerde dag på rad med stolpejakt. Hodet er nesten tomt. Mission impossible nesten fullført. Nesten.

Skulle egentlig sendt en e-post. Skulle egentlig ryddet. Skulle lagd en sunn hjemmemiddag fremfor å fristes av fastfood ved bryggen. Og så videre og slik og sånn. Men det føles så mye bedre, å være så sliten at alt man vil faktisk er å se på tv, drikke vann og sooove! Og jeg kan aldri i verden se for meg at jeg orker å ha noe med de stolpene å gjøre i morgen eller resten av uken. Men det tenkte jeg i går også, mens jeg ut på dagen i dag plutselig begynte å glede meg. En hjerne i stresset tilstand kom plutselig opp med et alternativ til å fortsette å tenke på personlige utfordringer. Jakten på fred i sinnet ble fylt inn med jakten på fysiske stolper. Anbefales hvis du bor i et av områdene hvor det arrangeres (holdt på å skrive engasjeres 😝 vanskeligere å tenke riktige ord når man er trøtt) og vil ha en fin turaktivitet.

 

God natt!

 

… Hva er forresten Din vei til ro for sinnet, om du har noen?

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no