En kveld utenfor huset

Jeg fikk endelig gått på trening i dag. Og jeg tror det er første kveld jeg har gått ut igjen etter å først ha kommet hjem fra jobb og med jobbdag dagen etterpå igjen,  i år. De siste månedene har jeg nesten ikke orket noen ting annet enn det jeg må. Jeg synes det er litt flaut, fordi det handler ikke om at jeg ikke vil.

Egentlig følte jeg ikke at jeg hadde noe energi i dag heller. Jeg kledde på meg behagelige fluffy klær med en gang jeg kom hjem.

Men en ekstra gnist av stahet dukket opp og nektet meg å gi opp denne gangen. Jeg vet ikke helt hvor den kom fra, men den hjalp meg ut! Ut til kjølig kveldsro. Jeg hadde glemt hvor pent det er med ny snø som faller om kvelden og gjør alt under seg litt mykere. Hvordan noe i meg lengter etter å være mer ute nesten hver dag. Faktisk.

 

Jeg kom litt sent på trening. Det øyeblikket da man akkurat skal til å gå inn i et rom hvor de andre allerede er, det er så forferdelig at jeg nesten ombestemte meg. Føler meg så påtrengende, slitsom som ikke kommer i tide, synlig, stresset. Selv om det egentlig ikke gjøres noe stress ut av, og ingen der noensinne har sagt noe negativt til meg. Jeg har aldri følt meg uvelkommen. Så det er bare følelser. Frykt for å være i veien. Men jeg klarte det.

Jeg ble bare en halv time av de to det varer. Jeg er glad og føler meg bra fordi jeg har brukt kroppen til noe jeg liker. Og akkurat nå skal jeg bare avslutte dette sånn, ta litt vare på det jeg fikk til. Prøve å ikke føle for mye på den lengselen etter å få til en hel trening. Tankene om å være svak og lat, for det er jo ikke derfor. Jeg føler meg så mye bedre etter en sånn kveld enn alle de der jeg Egentlig ville gjort noe, men bare ikke har noe igjen å bruke om kvelden. Håper jeg klarer å lage meg flere kvelder ute snart!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no