#Meningen med livet 2 : Å trene Tai Chi med dere

Det er lenge siden sist jeg så noen av dere. Så jeg hadde glemt hvordan det var igjen, å kunne bare komme et sted og bli ønsket velkommen uten forbehold. Sånn har det vært alle de siste gangene. Det går så mye tid mellom hver kveld jeg går hit, jeg skulle ønske det ikke gjorde det, jeg håper det ikke alltid må gjøre det.

Jeg er så nervøs, så ambivalent at jeg har ombestemt meg i timesvis så ofte at jeg ikke aner Hvor ofte. Noe i meg vil ikke, påstår at jeg kan ikke, tør ikke, at det blir rart og vanskelig. Men noe i meg vil enda litt mer enn den delen som ikke vil, i dag. Tror jeg. Jeg kjente det i kroppen, i sjelen hvis den finnes. I dag er en mine heldige dager. Det er plass til litt mer av meg selv. Og det er rom for å kunne møte litt av verden. Med dere i. 

Tenk om jeg noensinne kunne uttrykt hvor fine akkurat dere er. Hvordan det oppleves, å møte opp med så mye usikkerhet, frykt for å være i veien, og Alltid bli møtt av noen som sier at det er fint å se meg igjen. Og det føles ekte og oppriktig ut. Jeg er så stille og tilbakeholden, men dere lager rom for meg. Dere planter meg på nytt igjen i deres fellesskap alltid hittil. Det eneste jeg blir lei meg for når jeg kommer hit, er over å ikke komme oftere, og å ikke klare å fortelle dere hvor mye dere betyr, hvor fint det er å se Dere. Men jeg håper dere vet det litt likevel.

Denne følelsen av å flyte men jordes, å være i et selv og i en gruppe. Vi har ingen skarpe kanter, jeg er mykere for noen øyeblikk. Kroppen kjenner igjen noen av bevegelsene hodet har glemt. Jeg glemmer å være tilstrekkelig, å gjøre noe riktig, å prestere for noen. Det er lov å bare være dette. Og fordi det er greit å ta pauser, så trenger jeg ingen i dag. Noen ganger gjør jeg det, og det er helt fint det og. Men i dag er en sånn dag hvor jeg flyter, og føler at jeg Er en del, av et vi,  i et levende øyeblikk. 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no