#Meningen med livet 3 : øyeblikk i mellomrom

Når alt jeg gjør er galt. I dager, uker, måneder

har jeg falt. Det er så mye jeg skulle fortalt. Men alt jeg gjør blir galt.

 

Da er det slik at, de øyeblikkene i mellomrommene, hvor jeg fant et nytt sted som var vakkert. Eller du fikk meg til å le i noen sekunder og glemme bort at “alt er galt”. Eller Du valgte akkurat dette øyeblikket til å si noe fint til meg som nådde inn. Eller jeg fikk bety noe i form av ord eller handling for Deg. Eller gresset var fylt med små fugler som jeg av uforståelige grunner elsker i hjel hver gang jeg ser dem. Eller jeg husker på at trærne utenfor Mitt soveromsvindu står der og illusjonerer følelsen av å bo midt i skogen akkurat i det sekundet jeg glemmer å legge merke til lydene av trafikken rett nedenfor. Eller den tv-serien jeg venter så lenge på er plutselig her, som om tiden ikke var noen utfordring likevel. Eller Du står opp ti minutter tidligere bare for å lage matpakke til meg om morgenen selv om jeg ikke fortjener det i det hele tatt, og jeg innser at jeg Er elsket når jeg fortjener det minst. Eller når Du vil være med Meg selv om du begynner å kjenne noen av svakhetene mine, og jeg rekker å føle og forstå i øyeblikk før alle selvkritiske tanker tar over igjen at jeg har vært heldig og fått noe ekte rett her og nå, at vennskap ikke er så uforståelig for meg som jeg trodde det var, for du går jo Her, ved siden av Meg. Eller en fremmed smiler til meg og jeg rekker å bli litt glad uten å lure på om jeg ser rar eller unormal ut. Eller jeg leser noe, kanskje et dikt, et avsnitt i en bok, og et tomrom er fylt for et øyeblikk for gjenkjennelse, forståelse. Eller at alt plutselig bare Er for en liten stund.

Håp.

 

Frihet. Fred.

 

Stjernespinn. Stjernesinn.

 

Å finne verden sammen.

 

Bevegelse, forandring, følelser, ektehet. Liv.

 

Når alt jeg gjør og sier nesten hele tiden føles ut som det blir galt, betyr disse øyeblikkene av mellomrom, meningen med livet og mitt Alt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no