Pannekaker og mestringsfølelse

Mønsteret på pannekaker ser litt sånn ut som jeg forestiller meg at overflaten på en annen planet kunne sett ut. En planet som blir desto penere da jeg har laget det helt selv! Føler meg litt som et barn når jeg skriver sånn, det blir skolekjøkkenet på barneskolen, bare at det føles mye mer frivillig ut, jeg vet hvordan et litermål fungerer nå og trenger ikke å føle meg dum som må spørre andre, jeg brenner ikke lenger to tredjedeler av det jeg lager i stykker og jeg velger selv hva skal lage. Egentlig ikke som skolekjøkkenet i det hele tatt. Og bra er det!

Det er bare nettopp det. At det føles så bra. Å mestre dette i dag. Jeg lagde noe fra bunnen av istedet for å slenge en pizza i ovnen. Jeg har ikke lyst å se på det som et tegn på en stor endring eller lignende, ikke nå. Nå vil jeg bare spise pannekaker. Og kjenne litt på denne mestringsfølelsen mens jeg gjør det.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no