Stillestående bevegelig kaos

Alt er for mye og for lite. Jeg er sykt sliten og veldig rastløs. Klarer ikke å lande. Klarer ikke å være i en stillestående storm. Fem uker igjen med jobb før det blir slutt, tomt. Og alt jeg gjør med det er å unnvike å gjøre noe. Selv om å ha noe å gjøre er ekstremt viktig. Å ha jobb er et gode for selvfølelsen, og mestringsfølelsen og for å motvirke sosial isolasjon. Og mer som jeg ikke evner å uttrykke i øyeblikket. For jeg er kaos kaos kaos. Stillestående implodert. Og jeg holder det ikke ut.

Føler for å bevege meg hele tiden.

Føles ut som jeg går i stykker usynlig.

Derfor blir det tur nå. Og ingen redigering av dette før posting. (Beklager det). Terskelen for å formulere noe og poste det er så høy uansett, at det som oftes bare ikke blir til noe.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no